+359 885 712 700
artccltd@gmail.com
ДОГРАМА
"АРТ-СС" ЕООД произвежда, доставя и монтира:
  • PVC врати и прозорци, изработени от четирикамерен прoфил KMG
  • алуминиеви врати и прозорци от профили ALTEST - студен и термопрофил
  • дървена дограма от
  • капаци за прозорци от дърво и PVC
  • входни и интериорни врати от масив, PVC и алуминий.
Стъклопакетите са двуслойни или трислойни с газ аргон. Дограмата е с цвят по избор на клиента и е комплектована с немски обков, уплътнители и водобран.
Вратите и прозорците, изработени с KMG-профили отговарят на Европейските стандарти за блясък на повърхността, показва отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация. Структура на профилите е непозволяваща изгаряне, дефомация, не съдържа олово, не позволява задържането на вода и петна. Прах-тествани са чрез Clean Control въведен от немските производители на PVC профили. Допълнително предимство на профилите с продуктова марка KMG е устойчвостта им на UV-лъчи.
Алуминиевите системи ALTEST са предпочитан избор за клиентите, тъй като са със стилен дизайн и същевременно с това са и ценово достъпни за всеки потребител. Каналите на профилите са проектирани така, че да отговарят на всички стандарти и поради тази причина могат да се прилагат много различни видове панти, сглобки и аксесоари. Термопрофилите притежават термомост, чиято функция е да задържа въздух и посредством него да запазва температурата в помещението.
През последните години дървената дограма достигна високо качество в съчетание с еленгантен стил и дизайн и заслужено се завръща като предпочитан избор на потребителите. Дървото е незаменим материал с отлични топлоизолационни качества и способност да придава усещане за топлина и уют. Никой друг материал не може да наподоби естествената красота на дървото. Дървото е естествен природен материал, който не излъчва никакви замърсители. За разлика от изкуствените материали, той е екологичен и предпазва своите стопани от алергии и заболявания, като не позволява в помещението да се задържа влага и да се образува мухъл. Съвременният дървен профил е така изработен, че да е устойчив при възникване на пожар.
Дървените капаци предоставят сигурност и защита на Вашия дом от слънчевите лъчи и топлина през лятото. През студените месеци те допринасят за защитата на дома ви от студ и влага. Употребата им намалява значително замърсяването на стъклопакетите и цялостно предпазва прозореца от атмосферните влияния. Дървените капаци са оригинален елемент към фасадата на всяка къща, който придава едновременно класическа визия и луксозно излъчване. Капаците са и допълнителна защита срещу нежелани посетители във Вашия дом.
Изтегли ценова листа за дървени капаци за прозорци.

Интериорните врати не служат само за разделяне на пространството, те са незаменим елемент от декора, който не трябва да бъде подценяван. "АРТ-СС" предлага интериорни врати, изработени от естествен фурнир, МДФ и дървен масив. Всички врати се изработват по индивидуален проект на клиента с гарантирани най-високо качество на изработка, надеждност в експлоатацията и висока степен на екологичност.

            
ART-CC Ltd. © 2019  |  Created by X-Digital  
ЗА НАС  |  ПАНЕЛИ  |  ЕКО-КЪЩИ  |  ПРОЕКТИ  |  БУНГАЛА  |  ДОГРАМА  |  ИНТЕРИОР